Olofströmsjägarna i Olofström bäst i Blekinge på att rapportera i Viltdata.

Olofströmsjägarna i Olofström bäst i Blekinge på att rapportera i Viltdata.

Klicka på länken och läs mer om Viltdata

Jaktlagen i Olofström bäst i Blekinge att rapportera i Viltdata med 69 % täckningsgrad!

Avskjutningsrapport 1 juli 2018 - 30 juni 2019 är nu sammanställd av Länsansvarig Jaktvårdskonsulent Karin Stoeckmann för Blekinge.

Ansvarig för Viltdata i Jägareförbundet Olofström är Michael Björkman som "peppat" Älgjaktslagen att rapportera fällt vilt som är underlag till förvaltningen av allt från Älg till Gräsand i Olofström. En önskning är att alla som Jagar älg och övrigt vilt i Olofström även blir medlemmar i Jägareförbundet Olofström, det är bara att kontakta Medlemsavdelningen och be dom skriva över er till Olofström. Ni kanske kanske är ansluten till Jaktvårdskrets där ni har bostadsadress. 10-15 procent av medlemsavgiften går tillbaka lokalt till Olofström som vi kan använda för att förbättre möjligheterna lokalt. Kontakta medlemsservice Telefon 020-22 00 10 E-post medlem@jagareforbundet.se Postadress Öster Malma, 611 91 Nyköping så hjälper dom er.

Eftersom vildsvinens ökning diskuterats fällde Jägarna i Blekinge 5 153 Vildsvin och Jägarna i Olofström fällde 407. Vill du se mer se statistik på www.viltdata.se

Viltdata

Presentation på årsmötet i Jägareförbundet Olofström 24 februari av Michael Björkman, ansvarig för Viltdata. 

Dela den här sidan